onsdag 12. august 2009

All Systems Go

Det er på tide å oppdatere bloggen litt siden dato for avreise nærmer seg faretruende.

Jeg har begynt å pakke. Jeg bruker 2 svært solide duffel bags fra The North Face, hver på 70 liter, og en dagstursekk på 20 liter. Utstyrslista er ikke veldig spennende, det går i ullundertøy, støvler, seilklær, sovepose, etc. Gode klær og ikke minst nok skifte er veldig viktig på en slik tur for å opprettholde komforten og ikke minst humøret. På seilturen til Shetland i fjor erfarte jeg at det er overraskende kaldt ute på havet, selv om sommeren.


Berserk er utstyrt med proft kamerautstyr, så jeg dropper innkjøp av en telezoom linse og legger stativet igjen hjemme. Jeg tar likevel med speilreflekskameraet mitt da jeg har ambisjoner om å ta noen bra bilder selv underveis. Jeg tar også med en liten netbook som jeg låner av en kollega. Denne blir antakelig bare brukt til å dumpe bilder på etterhvert som jeg fyller minnekortet, men hvis jeg har noe interessant å melde og anledningen byr seg kan det hende at jeg oppdaterer bloggen litt underveis også.

Seilasen ender som nevnt i Dutch Harbour for min del og da mønstrer en ny person på Berserken. Jeg har grunn til å tro at denne personen er selveste "Supern". Supern ble arrestert og deportert fra Canada under seilasen gjennom Nordvestpassasjen, hovedsakelig fordi han har skjegg og er medlem i motorsykkelklubben Hells Angels. Jeg får dessverre ikke truffet han da jeg flyr til Pittsburgh før han kommer.

Før jeg setter meg på flyet til Alaska på tirsdag stikker jeg til Oslo i helga for å besøke Stian og Silje. Vi har noen knallbra planer og jeg tror det blir en perfekt start på ferien. Stikker kanskje innom Øya festivalen på lørdag hvis jeg gidder å betale 1000 kroner for et dagspass. Vi får se.

Kos dere på jobb folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar